Ydelser

Mere end bare et værksted

Hos Ejsing Auto har kundens tillid til os som værksted højeste prioritet. For Ejsing Auto er der aldrig bare tale om en handel men derimod et samarbejde mellem kunde og værksted. Vi er altid i øjenhøjde med kunden og kommunikerer så de kan forstå det.

Vi reparer og servicerer alle typer og mærker af biler, og sikrer at også biler med fabriksgaranti, fortsat er dækket under garantien når der udføres service hos os!

Kom med en forespørgsel

Kontakt os her, hvis du har et specifikt spørgsmål!

Tak for din henvendelse, vi kontakter dig snarest muligt.
Der er en fejl i den afsendelse, prøv venligst igen.

Værksted

Alle kunder bydes velkommen af en kyndig mekaniker som kan svare på eventuelle spørgsmål, samt rådgive omkring netop deres bil. Uanset hvad din bil skal have repareret, kan du trygt kontakte os, vi assisterer dig hele vejen, tager os godt af din bil, og kan tilbyde dig et bredt udvalg af serviceløsninger der egner sig til netop din bil.

Tuning og optimering af biler

Vi er en af landets mest erfarne værksteder indenfor tuning og optimering af biler – vi tilbyder chiptuning til et bredt udvalg af bilmodeller, og til gode priser. Vores erfaring er bygget op på baggrund af de mange biler vi har tunet, samt 15 års erfaring indenfor rally sporten.

Amerikanske biler

Vi har i mange år arbejdet med Amerikanske biler, og dette er vores favoritopgaver, da det er en passion alle har på værkstedet. Det er en proces vi gennemgår sammen med kunden, så vi sikre kunden opnår den bedste kvalitet, og bedste resultat.

Kontakt os i dag!

Giv os et kald, og hør hvad vi kan tilbyde dig!

  • +45 42320051