Tuning

Ønsker du at blive kontaktet vedr. tuning?

Kontakt os her, hvis du har et specifikt spørgsmål!

Tak for din henvendelse, vi kontakter dig snarest muligt.
Der er en fejl i den afsendelse, prøv venligst igen.

Tuning af biler

Få øget køreglæde med en chiptuning eller optimering af din bil.

Vi er en af landets mest erfarne værksteder indenfor tuning og optimering af biler – vi tilbyder chiptuning til et bredt udvalg af bilmodeller, og til gode priser. Vores erfaring er bygget op på baggrund af de mange biler vi har optimeret, samt 15 års erfaring indenfor rally sporten.

Vi skræddersyer optimeringen af din bil hos Ejsing Auto, efter dine ønsker, så din bil for den korrekte tuning, og kan holde i mange år. Vi kan som udgangspunkt tilbyde dig det hele, så længe bilen understøtter det, om det er Launch Control eller lign.

Tuning af biler

HVAD GØR TUNING?
Tuning eller chiptuning, som det også kaldes, betyder, at vi optimer din bil, til at udnytte dens potentiale bedre. Hver bil er indstillet til det mest optimale, inden for et sikkert miljø.

Vi har eget rullefelt

Hos Ejsing Auto har vi eget rullefelt til at dokumentere en hver optimering.

I feltet kan vi prøve din bil’s hestekræfter før og efter f.eks. en chiptuning og dermed dokumentere den øgede effekt. Ydermere har vores felt en indbygget bremse så vi kan fejlfinde på komponenter der normalt kun fejler når man kører ude på vejen – dette giver nogle unikke muligheder for at fejlfinde på en “kørende” bil inde på værkstedet.

Kontakt os i dag!

Giv os et kald, og hør hvad vi kan tilbyde dig!

  • +45 42320051